588,98 грн
559,53 грн
Показати оптові ціниРефрактометр для цукру соку вина, тестер цукристості 0-32% Brix АТС RZ113 - прилад для контролю цукристості рідин: солодких напоїв, соків, вин; ступеня зрілості плодів / оптимального часу збору врожаю.
Діапазон вимірювання заходи сахарози: 0-32 % за шкалою Брикса (Brix)
Ціна ділення точність: 0.2 %
Функція ATC - автоматичної компенсації температури в діапазоні 10-30 °С
Зручний гумовий окуляр
Розмір: 17 х 4 х 4 см
В комплекті футляр, піпетка для взяття проби і викрутка для калібрування
Область застосування:
— контроль концентрації цукру в напоях і продуктах харчування;
— перевірка зрілості плодово-ягідних і визначення періоду збору врожаю сільськогосподарських культур;
— визначення густини і вмісту цукру в суслі при бродінні;
— домашнє пивоваріння та виноробство.
Технічні характеристики:
— Діапазон вимірювань Brix: 0 ~ 32 Brix
— Ціна розподілу: 0,2 Brix
— Точність: ±0,2 Brix
— Автоматична температурна компенсація (ATC)
— Регульований монокуляр
— потрібно тільки навколишній джерело світла;
— Розміри: 30 х 40 х 170 мм
— Вага: 99 гр.
Основні | |
---|---|
Виробник | RZ |
Країна виробник | Китай |
Максимальний діапазон вимірювання | 32 |
Максимальний діапазон вимірювання (Brix) | 32 % |
Стан | Новий |